Despre noi - Termeni si Conditii
Bine ați venit pe site-ul https://www.badescusiasociatii.ro/ („Website-ul”). Website-ul este proprietatea societății de avocați Bădescu & Asociații („B&A”), cu sediul în București, Intrarea Tudor Ștefan, nr. 7-9, et.1, sect. 1.

În acest Website veți găsi informații cu privire la echipa B&A, activitățile desfășurate pe piața serviciilor juridice din România, articole și alte materiale publicate de avocații B&A, precum și o agendă online, cu ajutorul căreia vă puteți programa consultații și întâlniri online sau fizice cu avocații B&A.

Drept de proprietate
Website-ul oferă fiecăruia dintre utilizatorii săi posibilitatea de a accesa conținutul furnizat pentru uzul său personal.

Prin prezenta sunteți de acord că B&A este proprietarul exclusiv al tuturor drepturilor de proprietate intelectuală asupra conținutului Website-ului, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obținute în acest sens în mod direct sau indirect (prin licențe de utilizare și/sau publicare), inclusiv asupra logo-urilor, reprezentărilor stilizate, a articolelor, textului, fotografiilor şi ilustrațiilor. Sunteţi de acord că puteți copia, transfera și/sau utiliza conținutului Website-ului numai in scopuri personale sau non-comerciale și numai dacă această utilizare nu intra in conflict cu prevederile prezentului document, sau dacă aţi primit în prealabil, în mod expres, acordul scris al B&A.

Este interzisa orice utilizare a continutului Website-ului în alte scopuri decât cele permise expres prin prezentul document sau de acordul de utilizare care îl insoțește, în cazul în care acesta exista.

Recrutare
În cazul în care aplicați pentru un post în secțiunea Cariere, CV-ul și alte informații pe care ni le comunicați vor fi folosite exclusiv în scopul analizării candidaturii dumneavoastră. Primirea CV-ului și sau a scrisorii de intenție nu valorează o acceptare a candidaturii dumneavoastră sau face orice ofertă de angajare sau colaborare.

Utilizarea secțiunii de programări din cadrul Website-ului
Puteți utiliza secțiunea „Rezervați în agendă” pentru a programa consultații telefonice, online sau fizice, cu plata în avans a onorariului.

Accesul in vederea efectuarii unei programări îi este permis oricarui Utilizator/Client.

În vederea programării unei consultații prin intermediul secțiunii „Rezervați în agendă”, veți fi rugați să completați un chestionar care să prestabilească domeniul și obiectul consultației, precum și alte amănunte care sunt necesare eficientizării acesteia.

Veți putea alege durata consultației, în funcție de complexitatea problemei în legătură cu care doriți consiliere.

Veți putea de asemenea alege dacă această consultație va avea loc prin intermediul telefonului, online sau prin întâlnire fizică. Consultațiile cu durata de 15 minute pot fi programate doar telefonic.

O programare poate fi realizată cu minim 2 zile înainte pentru consultațiile de 15 minute și cu minim 5 zile înainte pentru toate celelelalte tipuri de consultații.

Toate programările pot fi realizate doar în perioada de 30 de zile ulterioră datei la care se realizează programarea.

Ultimul pas va fi acela al efectuării plății onorariului aferent duratei consultației rezervate. Preturile fiecărui tip de consultanță sunt afișate în cadrul secțiunii și includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.

Datele cardului Dvs. de plată nu vor fi accesibile și nici nu vor fi stocate de către B&A sau de catre procesatorul de plati integrat in Site, ci doar de catre institutia de autorizare a Tranzactiei sau o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei identitate veți fi informat, anterior introducerii datelor.

Entitatea autorizata sa presteze servicii de stocare a datelor de card este Pay Pal, societate constituita si care functioneaza conform legislatiei din SUA, având sediul social situat în 2211 North First Street, San Jose, California 95131.

Confirmarea programării va avea loc imediat după efectuarea plății, prin sms la numărul de telefon și la adresa de email pe care le furnizați în chestionar. De asemenea,veți primi un email de reamintire cu 3 ore înainte de ora programării și un sms cu 1 oră înainte de ora programării.

Prin finalizarea programării confirmați ca toate datele furnizate și necesare procesului de programare a unei consultații, sunt corecte, complete și adevărate la data realizării programării și vă exprimați consimțământude a fi contactat, prin orice mijloc disponibil / agreat, în orice situație în care este necesară contactarea.

B&A vă va comunica factura aferentă plății efectuate prin email.

În cazul în care doriți să reprogramați consultația, este necesar să trimiteți o cerere la adresa de email office@badescusiasociații.ro. Reprogramarea consultațiilor cu durata de 15 minute se poate face cu minim 24 de ore înainte de ora pentru care consultația era inițial programată și cu minim 48 de ore înainte de ora pentru care consultația era inițial programată pentru toate celelelte tipuri de consultații.

Reprogramarea consultației poate fi realizată o singură dată.

În cazul în care cererea de reprogramare nu este comunicată cu minimul de timp necesar tipului de consultație, aceasta nu va putea fi luată în considerare. În aceste condiții, timpul aferent consultației rămâne dedicat acesteia indiferent că dvs. participați sau nu la consultația programată. Neparticiparea la o consultație valabil programată nu vă dă dreptul la restituiri de onorariu.

B&A are de asemenea dreptul să vă solicite reprogramarea consultației, caz în care veți fi contactat prin telefon sau email. Reprogramarea poate avea locnumai cu acordul Dvs. și într-un interval de timp pe care să-l agreeați. În cazul în care o reprogramare la inițiativa B&A nu este posibilă sau nu este acceptată de Dvs., consultația va fi anulată, onorariul achitat urmând a vă fi integral returnat.

În cazul în care doriți să anulați consultația, în emailul de confirmare veți regăsi un link. Anularea consultațiilor cu durata de 15 minute se poate face cu minim 24 de ore înainte de ora pentru care consultația era inițial programată și cu minim 72 de ore înainte de ora pentru care consultația era inițial programată pentru toate celelelte tipuri de consultații. În cazul anulării consultațiilor cu respectarea acestor termene aveți dreptul la restituirea a 50% din onorariul achitat. În cazul anulării programărilor fără respectarea termenelor de anulare de 24 de ore, respectiv de 72 de ore mai sus prevăzute, nu vă dă dreptul la restituirea niciunei părți din onorariul achitat.

În cazul în care B&A anulează programarea, aveți dreptul la restituirea integrală a onorariului achitat, indiferent de momentul la care această anulare intervine.

Restituirile de onorariu se fac în termen de maxim 10 zile, în contul din care s-a făcut plata lor.

Prelucrarea datelor cu caracter personal
Anumite date personale sunt colectate prin intermediul secțiunii „Rezervați în agendă”. Detaliile privind prelucrarea unor astfel de date personale sunt disponibile în Politica de Confidențialitate pe care o puteți citi aici.

Legea aplicabilă. Jurisdicția
Prezentul contract este supus legii române. Eventualele litigii se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești române competente din Municipiul București.

Clauză de limitare a răspunderii
Website-ul conține și link-uri către site-uri și resurse care nu sunt proprietatea noastră și asupra cărora nu avem niciun control astfel că B&A nu va fi răspunzător pentru disponibilitatea, conținutul, publicitatea, bunurile, serviciile, informațiile sau alte materiale disponibile pe aceste site-uri, pentru funcționalitatea sau performanțele acestor site-uri sau pentru încălcarea drepturilor de proprietate intelectuală sau a altor drepturi care apar în cadrul acestor site-uri. Accesând site-urile indicate, confirmați că ați înțeles posibilele consecințe ale accesării site-urilor indicate și acceptați termenii și condițiile de mai sus.

Modificări ale Termenilor și Condițiilor
Dacă prezentul document suferă modificări de orice natură, o versiune actualizată va fi publicată pe această pagină. Actualizarea periodică a acestei pagini vă asigură că sunteți întotdeauna conștienți despre modul de utilizare al acestui site și al facilităților pe care le oferă.