Despre noi - Despre Societate

Bădescu & Asociații este o societate de avocatură înființată în anul 2005, care desfășoară activități de consultanță, asistență și reprezentare, în București și zonele adiacente, dar și în orice altă locație ce reprezintă centru de interes pentru clienții noștri.

Experiența și provocările permanente la care suntem supuși prin versatilitatea legislației, procedurile abrupte și un domeniu al justiției care în foarte multe rânduri este depășit de numărul mare de cereri pe care trebuie să le soluționeze, ne-au conturat ca adepți ai unei politici de neagresiune, ca avocați flexibili, dar și inventivi. În acest fel, clienții noștri beneficiază în mare măsură de protecție și de soluții specifice, adaptate efectiv cazului prezentat, încercând să le transformăm problemele în experiențe cât mai puțin stresante, indiferent că vorbim de clienți persoane juridice sau persoane fizice!Cinci motive altfel pentru care să alegeți Bădescu & Asociații


1. Orientarea către client
Încercăm în toate situațiile să avem grijă să ne mulțumim clienții, să primească atenția și serviciile pe care acesta și le dorește și le solicită.

2. Corectitudine în evaluarea situației juridice prezentate
Exprimăm opinii juridice care să reflecte cât mai exact șansele de reușită ale cazurilor prezentate, prima noastră grijă fiind aceea de a informa clientul într-un mod în care acesta să poată singur cântări care din soluțiile prezentate este cea mai avantajoasă pentru el.

3. Focusarea asupra beneficiilor clientului
Calculăm raportul între investiția făcută de client și beneficiile pe care le-ar avea la finalizarea proiectului, avem grijă de patrimoniul acestuia.

4. Atenție pentru detalii
Fiecare aspect al problemelor clientului este important pentru noi, amănuntele pot face diferența.

5. Onorarii corecte
Serviciile oferite de societatea noastră se pot lăuda cu un foarte bun raport calitate/preț, astfel că onorariile noastre sunt calculate prin raportare la volumul de muncă efectiv și la complexitatea cazurilor prezentate.