Despre noi - Echipa
Mihaela Bădescu este avocat definitiv fondator, managing partner în cadrul SCA BĂDESCU & ASOCIAȚII, avocat în Baroul București din anul 1996.

Principalele domenii de expertiză sunt focalizate pe dreptul comercial și al afacerilor, cu tot ceea ce cuprinde în extensie acest domeniu specific: drept societar, corporate și M&A, insolvență, achiziții publice, contracte, protecția datelor, auditări juridice precum și proiecte de real estate, constând în special în proceduri de due diligence în tranzacțiile imobiliare, redactarea, structurarea sau revizuirea contractelor în proiecte imobiliare și alte proiecte legate de patrimoniul persoanelor fizice și juridice.

E-mail: mihaela.badescu@badescusiasociatii.ro
Alina Mihaela Tucmeanu este partener senior al societății de avocatură BĂDESCU & ASOCIAȚII, avocat în Baroul București începând cu anul 1997.

Este specializată în drept civil, acordând consiliere, asistență și reprezentare în fața instanțelor judecătorești de toate gradele, precum și în fața oricăror instituții publice, cu preponderență în spețe și proiecte de real estate, retrocedări, proprietate privată și domeniile conexe, drepturi civile și dreptul familiei.

E-mail: alina.tucmeanu@badescusiasociatii.ro
Dan Vlad Pastramagiu este asociat senior în cadrul SCA BĂDESCU & ASOCIAȚII, avocat în Baroul București din anul 2007.

Coordoneaza cu precădere cazuri de drept penal și contravențional, acordand consiliere, asistenta si reprezentare atât fazele de urmarire penala, cât și în fazele de judecată în fata instantelor judecatoresti de orice grad, atât în cameră preliminară, cât și în cercetarea judecătorească, inclusiv in fata ICCJ.

E-mail: dan.pastramagiu@badescusiasociatii.ro