Despre noi - Filosofia noastra
Experiență. Integritate. Eficiență. Cele mai bune rezultate.
Acestea sunt cuvintele care reflectă filosofia avocaților din cadrul B&A. Un standard înalt și o filosofie aplicată fiecărei situații pe care o preluăm. Orice client care ne trece pragul ar trebui să se aștepte să primească aceste lucruri de la fiecare dintre avocații societății.

1. Experiență
Avocații firmei au trei sferturi de secol de experiență cumulată. Au dobândit-o lucrând, învățând, preluând și conducând un larg spectru de cazuri și răspunzând unei mari diversități de nevoi ale clienților. Experiența acumulată este ceea ce ajută B&A să fie o firmă de avocatură capabilă să ofere servicii premium.

2. Integritate
B&A crede că fiecare client și fiecare caz trebuie condus respectând principiile integrității: etică, diligență, abilitate profesională, atenție la detalii, evaluarea corectă a situației juridice.

3. Eficientă
Avocații B&A își focusează atenția spre eficientizarea soluțiilor și strategiilor de lucru, țintind de la început spre soluția cea mai rapidă, reacționând cu promptitudine, calculând în mod corect raportul între costurile ce ar trebui suportate și rezultatele ce pot fi obținute pentru client.

4. Cele mai bune rezultate
Suntem orientați spre nevoile clienților și dedicați obținerii celor mai bune rezultate posibile în funcție de fiecare circumstanță dată, indiferent despre ce speță este vorba. Chiar și atunci când ne aflăm în fața unor cazuri pentru care deznodământul nu mai poate fi schimbat, identificăm soluții pentru limitarea pierderilor, în așa fel încât clientul să obțină maxima protecție posibilă.